A inceput cu o agentie din Craiova, care nu mai exista. Apoi a luat-o Dana Savuica. Dupa un timp, si-a incercat norocul la Paris. "Eu spun tot timpul ca in cariera mea au fost niste etape. Timp in care am crezut in mine mai mult sau mai putin". Cum s-a schimbat viata ei? La 17 ani a intrat in lumea modellingului. Dar n-a vrut sa ramana un simplu manechin. A vrut sa-si faca o cariera.

MODESTIE

Acum locuieste in New York. Cum e ca la 24 de ani sa fii milionara in dolari? "N-as putea spune ca viata mea s-a schimbat. Mai degraba a luat un alt sens. Am plecat din Romania, care inseamna pentru mine familie, casa, liniste, si m-am dus sa fac o meserie. Cazul meu a fost considerat special fiindca e foarte greu sa ajungi in top. Calatoresc, am fost in locuri in care nu credeam ca voi ajunge vreodata". La intrebarea "Ce calitati crezi ca ai?", ne-a raspuns zambind strengareste: "Sunt desteapta, sunt frumoasa, am vointa si sunt rabdatoare. Si deschisa la tot ce e nou".

Lasand gluma la o parte, Diana Dondoe este o fata de o modestie rara. Masurile ei sunt 1,76 inaltime, 87-59-88, dar atrage fiindca figura ei poate capata orice expresie. Ii place sa citeasca, sa gateasca si... sa doarma. Cum e sa fii celebra? "Chiar nu stiu. Afara nu se pune accentul pe asta".

FAIMA

Diana a realizat sedinte foto pentru cele mai importante reviste: Vogue, W, Mixte, 10, Rebel, i-D. Este o obisnuita a prezentarilor de moda ale unor creatori celebri de la Paris, Londra sau New York, fiind imaginea unor nume ca Emanuel Ungaro, Balenciaga, Celine, Miu- Miu, Pucci, Chanel, Prada. Este, de asemenea, prima romanca in calendarul Pirelli. Nici Oscarurile Frumusetii din Romania n-au ocolit-o. In cadrul editiei de anul acesta a Pantene Beauty Awards, Diana a fost nominalizata la categoria Premiul pentru "Stil de Notorietate Internationala".

SANSA

"N-as putea spune ca viata mea s-a schimbat. Mai degraba a luat un alt sens. Am plecat din Romania, care inseamna familie, casa, liniste, si m-am dus sa fac o meserie"

STIL

"Ce calitati am? Sunt desteapta, sunt frumoasa, am vointa si sunt rabdatoare. Si deschisa la tot ce e nou. Frumusetea nu consta neaparat in masurile 90-60-90"