Bea doar apa plata cu lamaie, dar este mai mult decat un manechin. Se afla pe locul cinci in Top 50 al modelelor din lume. Este Diana Dondoe. Singura romanca top-model milionara in dolari.

A inceput cu o agentie din Craiova, care nu mai exista. Apoi a luat-o Dana Savuica. Dupa un timp, si-a incercat norocul la Paris. "Eu spun tot timpul ca in cariera mea au fost niste etape. Timp in care am crezut in mine mai mult sau mai putin". Cum s-a schimbat viata ei? La 17 ani a intrat in lumea modellingului. Dar n-a vrut sa ramana un simplu manechin. A vrut sa-si faca o cariera.

MODESTIE

Acum locuieste in New York. Cum e ca la 24 de ani sa fii milionara in dolari? "N-as putea spune ca viata mea s-a schimbat. Mai degraba a luat un alt sens. Am plecat din Romania, care inseamna pentru mine familie, casa, liniste, si m-am dus sa fac o meserie. Cazul meu a fost considerat special fiindca e foarte greu sa ajungi in top. Calatoresc, am fost in locuri in care nu credeam ca voi ajunge vreodata". La intrebarea "Ce calitati crezi ca ai?", ne-a raspuns zambind strengareste: "Sunt desteapta, sunt frumoasa, am vointa si sunt rabdatoare. Si deschisa la tot ce e nou".

Lasand gluma la o parte, Diana Dondoe este o fata de o modestie rara. Masurile ei sunt 1,76 inaltime, 87-59-88, dar atrage fiindca figura ei poate capata orice expresie. Ii place sa citeasca, sa gateasca si... sa doarma. Cum e sa fii celebra? "Chiar nu stiu. Afara nu se pune accentul pe asta".

FAIMA

Diana a realizat sedinte foto pentru cele mai importante reviste: Vogue, W, Mixte, 10, Rebel, i-D. Este o obisnuita a prezentarilor de moda ale unor creatori celebri de la Paris, Londra sau New York, fiind imaginea unor nume ca Emanuel Ungaro, Balenciaga, Celine, Miu- Miu, Pucci, Chanel, Prada. Este, de asemenea, prima romanca in calendarul Pirelli. Nici Oscarurile Frumusetii din Romania n-au ocolit-o. In cadrul editiei de anul acesta a Pantene Beauty Awards, Diana a fost nominalizata la categoria Premiul pentru "Stil de Notorietate Internationala".

SANSA

"N-as putea spune ca viata mea s-a schimbat. Mai degraba a luat un alt sens. Am plecat din Romania, care inseamna familie, casa, liniste, si m-am dus sa fac o meserie"

STIL

"Ce calitati am? Sunt desteapta, sunt frumoasa, am vointa si sunt rabdatoare. Si deschisa la tot ce e nou. Frumusetea nu consta neaparat in masurile 90-60-90"


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.