Actrita Jennifer Aniston si-a pierdut cunostinta pe platourile de filmare ale productiei "The Break Up", in care joaca alaturi de Vince Vaughm, dupa ce s-a plans ca sufera de dureri cumplite de cap si ameteli, scrie in editia sa de ieri cotidianul britanic "Daily Mail". Oficial, fosta protagonista a serialului "Prietenii tai" si ex-consoarta lui Brad Pitt a fost diagnosticata de medici cu o cadere de tensiune provocata de caldura excesiva.

Conform insa unor surse de pe platourile din Chicago, Jennifer a devenit foarte agitata la aflarea vestii ca fostul ei sot alimenteaza cu buna stiinta zvonurile despre relatia lui cu Angelina Jolie, pe care a si insotit-o in Etiopia, unde starul din "Tomb Rider" a adoptat o fetita. Aniston a suferit mult din cauza stresului la care a fost supusa dupa divort, alimentat de povestirile si insinuarile aparute in presa despre relatia lui Brad Pitt cu frumoasa Angelina, au mai adaugat sursele citate.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.