"Seductia incepe sau se termina la picioarele noastre", spune Mihaela Radulescu, care, la aproape un an de la nastere si dupa ce a slabit 30 de kilograme (revenind la silueta care a consacrat-o), a admis sa faca un pictorial indraznet pentru numarul viitor al revistei "High Life". Diva postului de televiziune Antena 1 a acceptat sa arate aparatului de fotografiat, spun reprezentantii revistei, "acea femeie provocatoare care salasluieste in mama si-n sotia Mihaela Radulescu, latura pe care nu o arata oricui".

"O femeie iubita, care si iubeste naprasnic, va fi femeie pana in varful firului de par, va face dragoste cu toata pasiunea si va trai viata fara sa faca obsesii din diete si masti cosmetice", spune Mihaela. Totusi, dincolo de stari de spirit, Mihaela a urmat si o cura de slabire riguroasa, asistata de nutritionisti si de antrenori de fitness.

Imediat dupa nastere, in vara anului trecut, Mihaela avea 80 de kilograme, dar, afirma ea, nu a intrat in panica si nu a incercat sa grabeasca lucrurile. Dupa 11 luni de regim disociat, care presupune, printre altele, absenta dulciurilor sau a mancarurilor gatite, Mihaela este, spun unii, chiar mai subtire decat inainte de nastere.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.