Fiul cel mare al lui Michael Jackson, Prince, sufera de aceeasi afectiune a pielii ca si tatal sau.
Anuntul a fost facut public de catre La Toya Jackson, una dintre surorile megastarului, care a declarat ca "Vitiligo este in familie din partea tatalui nostru, iar Prince a mostenit-o si el, o are pe brate si pe piept", relateaza The Telegraph.

Vitiligo este o problema a pielii care consta in depigmentarea unor zone de piele sub forme neregulate, afectiune de care a suferit si megastarul si care i-a adus multe probleme, multi acuzandu-l ca a incercat sa-si schimbe culoarea pielii.

Daca Prince sufera de vitiligo, acest lucru ar pune capat speculatiilor potrivit carora dermatologul Arnold Klein sau actorul Mark Lester ar putea fii adevaratii tati ai copiilor lui Michael Jackson.

La Toya a mai spus ca cei trei copii ai megastarului fac terapie pentru a trece mai usor peste pierderea suferita.

"Peretii din dormitorul lui Paris sunt plini cu posterele tatalui ei, Prince refuza sa vorbeasca despre cele intamplate, iar Blanket e mereu trist si plange. De aceea am decis ca este bine sa mearga la un psiholog"
, a mai spus La Toya.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.