Tanara si provocatoarea Ani, una dintre protagonistele reality-show-ului Fete Suspecte, ce se va lansa la MTV, marturiseste ca are fantezii sexuale cu Gina Pistol!
Ani a fost cucerita de frumusetea fotomodelului Playboy inca de acum 2 ani, cand si-a dat seama de orientarea bisexuala.

„Gina Pistol este exact genul de fata care imi place. Este finuta, seducatoare si reuseste printr-o privire sa ma reduca la tacere. Nu o cunosc personal, insa mi se pare o persoana „open minded”, povesteste cu entuziasm Ani.

Mai mult, Iunia, jumatatea bruneta a show-ului „Fete Suspecte”, de la MTV, declara ca „doarme cu gandul la Monica Columbeanu”, vedeta pe care o apreciaza cel mai mult.

Cele doua fete bisexuale au venit la MTV pentru a-si gasi dragostea. Astfel, in cel mai erotic reality-show, ce va debuta pe 23 noiembrie, de la ora 23.00, Iunia, Ani si cei patru concurenti, doua fete si doi baieti, desemnati de MTV in urma unui casting, vor locui impreuna intr-o vila din Capitala, unde vor duce o lupta apriga pentru dragoste, bani si spatiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.