Trupa Spitalul de Urgenta va urca maine pe scena din Clubul Fabrica pentru un concert aniversar caritabil, dedicat proiectului de voluntariat CharityGift.ro.
In urma cu o luna, trupa a adoptat CharityGift.ro prin programul “Adopta un ONG” si va canta in seara aceasta in cadrul concertului caritabil prin care proiectul aniverseaza un an de la primul click caritabil.

Concertul marcheaza un an de la infiintarea CharityGift.ro - proiect de marca in ceea ce priveste responsabilizarea individului fata de problemele societatii intr-un mod accesibil si inovativ. Gama larga de produse disponibile pe CharityGift.ro, peste 1.500, are un singur scop, ajutarea ONG-urilor partenere pentru a oferi celor aflati in dificultate ajutorul de care au nevoie. Mecanismul prin care functioneaza este unul foarte simlplu si la indemana oricui. Furnizorul produselor alege un ONG catre care doneaza un procent din valoarea acestuia, la vanzare. Produsele au aceleasi preturi ca si in magazinele furnizorului.

“Am ales CharityGift.ro pentru ca este cea mai usoara modalitate de a transforma un cadou intr-o fapta buna. Consider ca fiecare dintre noi trebuie sa sustina cauza in care crede” spune Dan Helciug, reprezentantul Spitalului de Urgenta.

Cel mai recent album al trupei, intitulat “F.P.S .”, poate fi cumparat de pe CharityGift.ro, iar 5% din valoarea fiecarui album vandut este directionat catre SMURD.

Concertul caritabil CharityGift.ro 1 an va avea loc in seara aceasta la ora 20.00, in Club Fabrica din Bucuresti, avandu-l ca maestru de ceremonii pe Zoltan Andras (solistul trupei Sarmalele Reci), alaturi de gazda CharityGift.ro. Trupele care vor urca pe scena pentru a sustine CharityGift.ro sunt: byron, Sarmalele Reci, Lu Cozma & Sorin Romanescu, Spitalul de Urgenta, Alexandrina, Hi-Q si Sarmalele Reci.

Concertul va beneficia de un ecran touchscreen sistem Ubiq’ window (oferit de Brief Advertising and Marketing), pe care publicul il va putea folosi pentru a vota chiar in timpul concertului si pentru a putea naviga pe www.CharityGift.ro.

Contravaloarea tuturor biletelor de intrare va fi donata catre un ONG. Acest ONG poate fi ales de catre toti utilizatorii CharityGift.ro pe prima pagina a site-ului, www.CharityGift.ro, printr-un sondaj ce va fi afisat in perioada 10-24 noiembrie. Beneficiarii ONG-ului cu cele mai multe voturi stranse vor primi pe 25 noiembrie primul lor cadou de Craciun.

CharityGift.ro Este un proiect de voluntariat 100%, dedicat responsabilizarii individuale si sociale, care functioneaza ca un magazin online, o platforma pentru expunerea de produse din partea furnizorilor care astfel se angajeaza sa directioneze, partial sau in totalitate, contravaloarea acelor produse unor cauze sociale pe care aleg sa le sustina. Astfel, CharityGift.ro este menit sa ofere ajutorul financiar atat de necesar cauzelor umanitare si in acelasi timp sa acorde tuturor oamenilor posibilitatea de a-si exprima bunatatea mereu, nu doar in situatii extreme sau in preajma Sarbatorilor.

Proiectul este sustinut pro bono de Andreea Marin Banica, cunoscuta pentru implicarea sa extrem de activa in campaniile umanitare din ultimii 15 ani, de Rogalski Grigoriu Public Relations - pentru servicii de consultanta PR - si de Balms & Asociatii - care ofera servicii de consultanta juridica - Graffino si Hanson Online Brand Communication, care ofera servicii de webdesign si X3 Studios prin Proiect 1000, care ofera servicii de design pentru materialele de promovare. Recent proiectul CharityGift.ro a fost adoptat de trupele Sarmalele Reci, Spitalul de Urgenta si Byron.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.