Invitat in emisiunea "Happy Hour", celebrul designer de moda a marturisit ca relatia cu Bianca merge foarte bine si isi doreste si un copil cu aceasta.
"Am zis sa treaca inceputul anului care vine si probabil in toamna vom face un copil. Imi doresc acest lucru", a declarat Botezatu, potrivit Libertatea.

Dupa lungi discutii si o cearta tocmai pe placul paparazzilor, designerul i-a dat unda verde iubitei lui ca sa pozeze in celebra revista pentru barbati, Playboy.

"Nu am avut nimic impotriva, dar i-am spus sa mai amane putin pentru ca ma temeam ca proiectele in care era implicata in televiziune sa nu fie stopate. Am primit asigurari ca nu se va intampla acest lucru, asa ca am decis sa pozeze. Eu nu sunt un barbat limitat si ma mandresc cu ce am langa mine. Ce e drept am trecut putin pe la sedinta foto si mi s-a oprit putin inima, cu gandul ca o va vedea o tara intreaga dezbracata", a declarat Botezatu, adaugand faptul ca pozele care vor aparea in pictorial vor fi alese de el si de Bianca.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.