Katy Perry a renuntat la aparitia intr-o emisiune TV pentru ca voia sa faca sex cu iubitul ei, Russel Brand.
Chiar el a fost cel care l-a sunat pe prezentatorul show-ului si l-a anuntat ca Perry nu va mai ajunge la emisiunea respectiva pe motiv ca vor sa-si petreaca seara impreuna, potrivit Tabu.

Gazda emisiunii s-a enervat umpic la inceput, dar apoi si-a dat seama ca Perry e destul de sexy si ca, daca ar fi fost prietena lui, ar fi facut la fel. Cuplul Perry-Brand s-a tinut de cuvant si dupa o cina romantica s-a retras in intimitate in jurul orei 20.30.

In timp ce cuplul pare foarte fericit, fostul iubit al cantaretei, solistul trupei Gym Class Heroes, Travis McCoy se declara multumit de noua relatie a ei cu Russel Brand, desi se considera mai atragator decat acesta.

"Nu-mi sta in caracater sa jignesc pe nimeni si ii urez mult noroc. Totusi cred ca am par mai frumos decat Russell", a adaugat acesta, potrivit Femalefirst.co.uk. Cantaretul se declara aparent vindecat de Katy, desi recunoaste ca sfarsitul relatiei dintre ei l-a inspirat sa compuna cateva melodii pentru noul album. "Relatia cu Katy mi-a fost benefica, m-a inspirat. Insa am scris cateva melodii si despre cainele meu, fiindca el e baiatul meu", a declarat acesta pentru MTV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.