In ultimul timp, atentia lui Botezatu se imparte intre doua blonde: Bianca, iubita oficiala si Isabela, un manechin care reprezinta imaginea liniei de lenjerie a designerului.
Catalin si Isabela s-au cunoscut acum patru ani si colaborarea lor profesionala a decurs fara cusur pana acum. Isabela locuieste la Baia Mare, oras in care designerul a fost vazut destul de des in ultimii ani si surse din anturajul celor doi au marturisit pentru Cancan ca Isabela si Catalin profita de fiecare ocazie pentru a se vedea si a sta de vorba, iar relatia lor s-a consolidat odata cu trecerea timpului.

Cum sambata, 14 noiembrie, Isabela va implini 23 de ani, Botezatu i-a pregatit o surpriza protejatei sale sale: o bijuterie scumpa, care sa ateste afectiunea pe care i-o poarta.

Contactata de reporterii Cancan, asistenta lui Capatos a spus ca nu crede ca Isabela reprezinta o amenintare pentru ea.” Nu mi-e frica de nimeni. Catalin nu are cum sa ma paraseasca, deoarece eu stiu care sunt sentimentele lui pentru mine. Nu am nimic cu fata asta, nu o subapreciez, dar nu cred ca se compara cu mine”, a completat blonda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.