Regizorul Martin Scorsese, in varsta de 66 de ani, va primi Cecil B DeMille Award pentru intreaga cariera in cadrul Globurilor de Aur din 2010, potrivit BBC.
Regizorul, cunoscut pentru peliculele "Taxi Driver" si "Goodfellas" va primi distinctia in cadrul unei ceremonii care va avea loc pe 17 ianuarie.

Anuntul a fost facut de actrita Vera Farmiga, care a aparut in filmul "The Departed" premiat cu Oscar, adaugand ca regizorul va primi distinctia pentru "contributia sa remarcabila in domeniul divertismentului", relateaza NewsIn.

Scorsese a mai primit doua Globuri de Aur pentru "Cel mai bun regizor" pentru filmele "The Departed" si "Gangs of New York".

Printre castigatorii premiului DeMille se mai numara Steven Spielberg, Warren Beatty, Anthony Hopkins si Michael Douglas.

Ceremonia de decernare a Globurilor de Aur din 2010 va fi prezentata de britanicul Ricky Gervais.

Considerat un maestru al cinematografiei mondiale, Scorsese a fost distins de-a lungul carierei sale cu un Oscar si cu alte 82 de premii la festivaluri internationale de film.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.