Anuntat pentru lansare in ultimul trimestru al anului, Nokia X6 se dovedeste punctual, iar prezentarea va avea loc intr-un cadru mai putin obisnuit: intr-un concert sustinut de Rihanna pe 16 noiembrie.
Liderul noii game multimedia X de la Nokia va incepe sa apara in magazinele din Europa in urmatoarea saptamana.

Prezentarea oficiala a lui X6 se va face sub lumina reflectoarelor, intr-un concert sustinut de Rihanna peste exact 4 zile in Londra. Pana atunci, primii care vor pune mana pe noul telefon sunt englezii care au dat deja precomenzi. Acestia se vor afla in posesia dispozitivului inca din 12 noiembrie, potrivit go4it. Pentru asta vor plati insa extra: 891 de dolari. Asta in conditiile in care pretul anuntat initial de Nokia este de 688 dolari.

Potrivit Brighthand, asocierea lansarii noului mobil cu imaginea Rihannei este menita sa atraga atentia mai repede asupra telefonului. Concertul coincide si cu petrecerea de lansare a noului album al cantaretei Rated R. Nokia este sposorul principal al evenimentului si va lansa si un site oficial al concertului, cu streaming live.

Nokia X6 este un smartphone cu Symbian S60 si touchscreen. Printre dotarile sale se numara spatiul intern de stocare de 32 GB, camera foto de 5 MP, GPS-ul si suportul HSDPA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.