Controversata Lady Gaga ne surprinde din nou cu un clip extrem de bizar si plin de scene fierbinti.
Clipul “Bad Romance” merge pe aceeasi idee ca si in “Paparazzi”, GaGa il ucide si de aceasta data pe personajul masculin principal, insa decorurile si vestimentatia sunt cu totul noi si parca din ce in ce mai extravagante.

Piesa face parte ultimul album al artistei “The Fame: Monster”, ce urmeaza sa fie lansat pe 24 noiembrie.

"Pe noul material The Fame Monster am scris despre toate temele pe care le-am omis pe albumul de debut. In ultimii doi ani am calatorit in intreaga lume si anumite idei au ajuns sa ma bantuie, fiecare regasindu-se in cantecele de pe acest material nou: sexul, alcoolul, dragostea, moartea sau singuratatea sunt ca niste monstri ce m-au urmarit obsesiv in ultima perioada. Mi-am petrecut multe nopti in Europa de est, iar acest material este un experiment pop ce include beat-uri gotice/industriale, melodii dance ce amintesc de anii '90, obsesii pentru ritmurile pop ale anilor '80. Am compus noile piese in timp ce ma uitam la TV la diverse prezentari de moda fara sonor si trebuie sa recunosc ca muzica mea a fost ca un fel de soundtrack pentru ele. Am scris si o balada pentru acest album, Speechless, un cantec pentru tatal meu, despre care cred ca este piesa mea preferata dintre toata compozitiile mele de pana acum. Am scris fiecare melodie in timp ce ma aflam in turneu - nu e niciun cantec care sa vorbeasca despre bani, faima. Am compus pentru fanii mei, asa ca ca am scris despre lucrurile care ne leaga",
a declaraty Lady GaGa, potrivit muzica.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.