Britanicul Simon Cowell, membru al juriului la celebrul show "American Idol" a fost desemnat de catre revista Forbes drept cel mai bine platit om de televiziune din Statele Unite.
Cu un castig de de 75 de milioane de dolari in ultimul an de activitate (iunie 2008 - iunie 2009), Simon Cowell l-a intercut pe Donald Trump, gazda show-ului "The Apprentice", care a castigat in aceeasi perioada doar 50 de milioane de dolari, si pe Ryan Seacrest, gazda show-ului "American Idol", care a castigat doar 38 milioane de dolari, scrie UsMagazine.

Pe urmatoarele pozitii ii regasim pe Charlie Sheen, starul din serialul "Two and a Half Men", cu un castig de 21 milioane de dolari, si Steve Carell, actorul din serialul “Office”, cu 20 milioane de dolari.

In topul Forbes au mai fost inclusi: Howie Mandel (15 milioane de dolari), Kiefer Sutherland (13 milioane de dolari), Jeff Foxworthy (11 milioane de dolari), Hugh Laurie (10 milioane de dolari) si David Caruso (9 milioane de dolari).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.