Acuzat de numerosi artisti ca nu i-a platit pentru concertele sustinute anul trecut in campania electorala, Florin Petrescu se plange ca si el a fost tepuit la randul sau.
Nu numai ca primariile pentru care a organizat evenimente ii datoreaza vreo 8 miliarde de lei, dar s-a si intamplat ca unii primari sa-i inchida usa in nas pe motiv ca altii s-au bagat peste treaba lui, desi nu erau la fel de pregatiti ca el.

"Mi-a spus odata primarul de la Buzau ca nu ma poate lasa pe mine sa ma ocup de «Ziua Orasului» ca evenimentul este organizat de Mihaela Radulescu. Asa am patit si la Ploiesti cand am aflat ca s-a oferit Amalia Nastase sa se ocupe de «Ziua Orasului» si nu inteleg ce legatura au ele cu treburile astea. Sa lase pe cine se pricepe, nu sa-si bage ele nasul unde nu le fierbe oala si sa-mi ia painea de la gura!", a declarat Axinte pentru Gardianul.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.