Aflata pe covorul rosu de la gala MTV Europe Music Awards 2009, VJ Oana, reprezentanta MTV Romania la Berlin, a vorbit cu cei patru membri ai trupei Backstreet Boys despre o vizita a baietilor in tara noastra!
Backstreet Boys au declarat la intalnirea cu VJ Oana ca este posibil sa calce pe pamant romanesc la trecerea dintre ani. “Howie este singurul care se impotriveste, dar exista sanse mari sa ajungem in Romania de revelion”, a declarat Nick Carter!

Dupa ce a avut un numar record de interviuri cu celebritati precum Katy Perry, Shakira, Tokio Hotel, Green Day, Jonas Brothers sau Placebo, pe covorul rosu, VJ Oana s-a distrat de minune la mult asteptata petrecere de dupa evenimentul MTV.

“Este coplesitor sa ai in fata atatia oameni dedicati industriei divertismentului pe care pana odinioara ii admiram doar din fata micului ecran. La petrecere, ni s-au alaturat si Pixie Lott, Elena Paparizou, Dima Bilan, vechiul meu amic David Guetta, dar si actorul Jessie Metcalfe din “Neveste Disperate. Sper sa retraiesc senzatiile, starile si bucuria de a reprezenta Romania la cel mai important eveniment muzical european si anul viitor”, a marturisit VJ Oana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.