Jessica Alba nu a vrut sub nicio forma sa se dezbrace in paginile reviste Playboy, insa a facut-o pentru noul film. In "The Killer Inside Me", actrita de la Hollywood isi arata o cu totul alta fata fata de cea cunoscuta de toti.
Intr-o scena fierbinte, Jessica este lovita cu cureaua peste fund, dupa care intre cei doi protagonisti incepe o partida nebuna de sex, potrivit Cancan.

Cel mai recent film al lui Michael Winterbottom, The Killer Inside Me, care va avea premiera in 2010, isi lanseaza in sfarsit primul trailer. Cu o lungime de peste 5 minute, trailerul face un rezumat destul de convingator filmului.

Jessica Alba si Casey Affleck sunt prima data impreuna pe marele ecran, iar distributia ii mai numara pe Kate Hudson, Bill Pullman, Elias Koteas si Ned Beatty. Pelicula este o noua adaptare a romanului scris de Jim Thompson si publicat in 1952, catalogat drept cea mai buna opera a lui Thompson. Romanul a mai fost ecranizat in 1976, cu Stacy Keach in rolul principal si Burt Kennedy ca regizor, potrivit Cinemagia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.