Cantaretul si actrita Emma Ferguson au avut parte de o nunta ca-n povesti, celebrata intr-un castel din Scotia.
Dupa o relatie de lunga durata, cei doi au hotarat sa oficializeze legatura alaturi de rude si prieteni apropiati. Cuplul a ales sa-si spuna juramintele in cadrul unei ceremonii intime, organizata pentru doar 50 de invitati, la traditionalul Castel Cawdor.

DailyMail a reusit sa surprinda cateva cadre cu Mark si Emma, care au fost insotiti de fani pana in Scotia. In timp ce cantaretul a aratat mandru verigheta, Emma a zambit continuu. Tinutele celor doi au fost de asemenea simple, dar clasice. Emma a purtat o rochie alba 'old fashion' iar Mark a aratat ca un adevarat cavaler, purtand un smoching si joben traditional.

Ca de obicei, colegii de trupa Gary Barlow, Howard Donald si Jason Orange i-au fost alaturi. Desi s-a zvonit ca Robbie Williams va fi de asemenea prezent, acesta nu a ajuns la ceremonie, optand pentru promovarea noului sau album in Germania.

Owen, in varsta de 37 de ani si Ferguson, 33 de ani, sunt logoditi din 2006 si au doi copii: un baietel de trei ani si o fetita de un an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.