Madonna va face in curand o calatorie la Rio de Janeiro, in Brazilia unde isi va cunoaste viitorii posibili socri, parintii lui Jesus.
Apropiati ai reginei pop au declarat ca diva este cam nelinistita pentru ca socra ei are 36 de ani, adica cu vreo 15 mai putini decat ea, scrie The Sun. Aceleasi surse au mai adaugat ca atata vreme cat cei doi s-au hotarat sa faca acest pas, nu este exclusa o posibila casatorie.

Cativa prieteni de-ai Madonnei care au preferat sa-si pastreze anonimatul au declarat ca diva chiar il iubeste pe Jesus si ca are nevoie de el. Asa ca acest pas, de a-i cunoaste mama coafeza si tatal infirmier, este explicabil. In plus, Jesus, care a si trecut de la catolicism la Kabala, chiar vrea sa se casatoreasca, potrivit Tabu.

Cei doi amorezi au avut nu demult o perioada destul de zbuciumata care a urmat declaratiei Madonnei ca mai degraba s-ar lasa calcata de tren decat sa se marite din nou.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.