Trupa Placebo este pe cale sa incheie un an incununat de succes. Dupa lansarea unui nou album si sustinerea unui turneu mondial pentru promovarea acestuia, cei trei membri ai trupei si-au adjudecat premiul Best Alternative Act din cadrul MTV Europe Music Awards 2009 pentru noul album Battle For The Sun.
Placebo a intrat intr-o competitie extrem de stransa cu ceilalalte patru trupe nominalizate la aceeasi categorie: Muse, The Produgy, Paramore si The Killers, dar au reusit sa si-l insuseasca datorita voturilor fanilor.

“Ceea ce face ca acest premiu sa fie atat de valoros este faptul ca a fost votat de catre fani si telespectatorii MTV si de aceea suntem atat de impresionati”, marturiseste Brian Molko, vocalul trupei.

“Battle For The Sun”, cel de-al 6-lea album Placebo, este un material senzational, viu, universal, ce marcheaza o noua era pentru o trupa ce avea nevoie de o schimbare.

In perioada imediat urmatoare trupa Placebo continua turneul de promovare al noului lor material discografic in Marea Britanie.






Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.