La varsta de 42 de ani, playmate-ul anilor '90 considera ca inca mai are ce arata, intentionand astfel sa poarte tinute sexy pentru totdeauna!
"Nu cred ca exista un moment cand va trebui sa ma potolesc. Daca trupul meu nu incepe sa sufere anumite schimbari, o sa continuu sa ma imbrac 'ca mine'. Cateodata simt nevoia sa port costum de baie cand imi duc copiii la scoala, altadata sa fiu conservatoare, desi nu se intampla asta foarte des", a spus Pamela, potrivit Cancan.

Actrita a fost descoperita la un meci de fotbal, fiind prezentata ca suporter pe ecranele stadionului. Multimea a intrat in delir, urmand ca Pamela, la acea vreme in varsta de 21 de ani, sa primeasca un contract in modelling. A devenit insa cu adevarat celebra in 1989, cand a decis sa pozeze in Playboy. Inca de atunci, Anderson a reprezentat un model de referinta pentru Playboy, cu nenumarate aparitii in faimoasa publicatie.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.