Animatia, o noua ecranizare a celebrului roman omonim al lui Charles Dickens, a surclasat 'This Is It', documentarul dedicat lui Michael Jackson
Noul lider al box office-ului din SUA a inregistrat incasari de 31 de milioane de dolari in weekend, potrivit IMDB.

Pelicula 3D, cu Jim Carrey in rolul nesuferitului Ebeneezer Scrooge, un om de afaceri zgarcit si fara suflet, care nu crede in spiritul Craciunului, a fost regizata de Robert Zemeckis. In distributie se mai regasesc nume de notorietate precum Gary Oldman, Colin Firth, Bob Hoskins si Robin Wright Penn. [O poveste de Craciun]

Documentarul "This Is It" , reconstituirea spectacolului pe care regele muzicii pop ar fi trebuit sa il sustina la Londra, a ajuns saptamana aceasta pe locul al doilea in box office-ul american de weekend, cu 14 milioane de dolari incasari. In cele 12 zile de la lansarea in SUA, pelicula a realizat incasari de aproape 58 de milioane de dolari.

Urmatorul loc in box office-ul american este ocupate de comedia "The Man who stare at goats" regizata de Grant Heslov, cu George Clooney si Ewan McGregor in distributie. Filmul prezinta povestea unui reporter in Irak care a strans 13,3 milioane de dolari. Pelicula va avea premiera in Romania in 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.