Cantaretul britanic Morrissey, fost lider al trupei The Smiths, si-a intrerupt concertul pe care il sustinea, sambata seara, pe Echo Arena din Liverpool, dupa ce a fost lovit in cap cu o sticla venita din directia publicului, anunta presa de specialitate.
Incidentul s-a produs in timp ce Morrissey canta a doua piesa din concert. Dupa ce a fost lovit cu recipientul care, spun martorii oculari, era din plastic, cantaretul le-a spus spectatorilor "Good bye!" (La revedere!) si a parasit scena, informeaza NewsIn.

Organizatorii le-au comunicat spectatorilor ca vor primii inapoi banii platiti pe biletele la concertul care a durat, practic, doar cateva minute.

In varsta de 50 de ani, Morrissey a fost internat in spital, pe 25 octombrie, dupa ce a lesinat pe scena in timpul unui alt concert sustinut in Marea Britanie, la Swindon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.