De cand Basescu a devenit presedinte, Elena, mezina lui, s-a bucurat atat de atentie publica cat si de o mare atentie din partea "crailor" autohtoni.
Primul viteaz care s-a incumetat sa o ceara de soata pe Elena a fost Radu Prunaru. Cei doi s-au cunoscut in 2003, cand viteazul, specializat in fotografie, a realizat un pictorial cu printesa. Doi ani mai tarziu, cei doi porumbei planuiau in secret nunta, numai ca domnul Basescu nu a vrut ca fiica lui sa se grabeasca spre altar si uite asa nu a mai trecut mult si Elena anunta despartirea de tanarul ei cavaler, potrivit Libertatea

Cativa ani mai tarziu, povestea s-a repetat, doar ca in rolul viteazului se afla Andrei Hrebenciuc, fiul unuia dintre cei mai mari dusmani ai taticului Basescu. Andrei si Elena s-au iubit cu foc un an si jumatate, planuind o nunta secreta, in vara anului trecut, care pana la urma nu a mai avut loc.

Dar acum, EBA se iubeste de mai bine de mai bine de o jumatate de an cu Syda, alias Bogdan Ionescu, un prosper om de afaceri. Daca in octombrie se vehicula in presa ca Elena a acceptat sa marite cu iubitul ei, Academia Catavencu scrie ca mezina presedintelui l-ar fi refuzat si pe acest crai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.