In lumea mondena autohtona se semnaleaza o criza mare de barbati. Abia daca mai poti numi un individ pe care sa nu-l fi schimbat doua sau chiar trei domnisoare celebre de pe la noi.
Andreea Raicu sau Maria Marinescu ne-au demonstrat de-a lungul timpului ca este foarte greu sa-ti gasesti un iubit frumos, destept si, mai ales, cu bani pe care sa nu-l fi iubit o vreme si cealalta. Face ce face Maria si ajunge mereu sa se cupleze cu fostii iubiti ai Andreei, scrie Gardianul.

Cele doua reprezentante ale sexului extrem de frumos au multe lucruri in comun si putem da cateva exemple in acest sens. Unul dintre ele ar fi Cristi Chivu. Pe cand puricele se potcovea cu 99 ocale la un picior, Andreea Raicu s-a iubit o vreme cu fotbalistul mai sus amintit, iar Maria cu Tudor Vasile. In urma unor circumstante mai mult sau mai putin atenuante, cele doua relatii de mare angajament s-au destramat si tinerele au facut schimb de parteneri. N-au durat nici aceste combinatii si fiecare juna a ochit alti barbati cu bani.

De asemenea, Zana si Diva, alte doua personaje celebre, au fost amorezate de acelasi trubadur. De-a lungul timpului, s-a tot scris despre rivalitatea si coincidentele intre Mihaela Radulescu si Andreea Marin si s-ar parea ca ele se datoreaza lui Stefan Banica, actualul sot al Andreei si fostul, Mihaelei.

Si Alin Cocos este o piesa foarte importanta a puzzle-ului monden bucurestean. I-a dat sperante de casatorie Ilincai Vandici mai bine de un an de zile, dar i-a intors spatele atunci cand se astepta mai putin si si-a deschis larg bratele pentru a o prinde pe Marina Dina, “blonda lui Morar” cu care a mai avut o relatie in trecut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.