Trupa irlandeza U2 a anuntat ca va relansa albumul "The Unforgettable Fire", primul din discografie cu doua piese de Top 10, care, de aceasta data, va include melodii inedite si imagini din concertele anilor '80, scrie presa internationala de specialitate.
Albumul, al patrulea din discografia U2 si primul produs de Brian Eno si Danny Lanois, include doua dintre cele mai reprezentative piese ale trupei - "Pride (In The Name Of Love)" si "The Unforgettable Fire", ambele ajunse pe primele locuri ale topurilor din Marea Britanie.

Lansarea va aduce pe piata, simultan, patru editii distincte ale albumului, care, alaturi de cele 10 piese ale discului original, vor include inregistrarile inedite "Yoshino Blossom" si "Disappearing Act", un documentar, videoclipuri si imagini din turneul Amnesty International Conspiracy of Hope, desfasurat in 1986, scrie NewsIn.

Joi seara, U2 a concertat, gratuit, in fata portii Brandenburg din capitala Germaniei, pentru a celebra implinirea a 20 de ani de la caderea zidului Berlinului.

Nume emblematic al curentului new-wave, U2 a fost infiintata in 1978, avandu-i ca membri pe Bono Vox (vocalist si chitara), The Edge (chitara, clape si voce), Adam Clayton (chitara bas) si Larry Mullen Jr. (tobe si percutie). In intreaga sa activitate, trupa a vandut peste 140 de milioane de albume si a castigat 22 de premii Grammy. Albumul U2 "The Joshua Tree" este considerat de multi specialisti drept cel mai bun din lume al anilor '80.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.