Vedeta TV a fost gasita nevinovata, dupa ce, in luna martie, fotoreporterii ziarului Libertatea au declarat ca ea le-ar fi luat mai multe bunuri dintr-o masina si ca ar fi rupt legitimatia de serviciu a soferului.
In lipsa unor probe clare care sa sustina acuzatiile formulate pe numele Mihaelei Radulescu, procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4 au hotarat sa inchida dosarul in care vedeta era acuzata de furt si distrugere, scrie Cancan.

Mihaela a fost audiata cu privire la altercatia izbucnita in primavara, in parcarea hotelului Rin. Urmarita de o echipa de fotoreporteri de la Libertatea, Mihaela se afla la volanul masinii ei. Un fotograf i-a sarit insa in fata, i-a lipit aparatul foto de parbriz si i-a facut poze cu blitul. Vedeta a coborat din masina, moment in care fotograful a luat-o la fuga, scapand geanta pe jos. In acest timp, masina care o urmarea a oprit langa ea, iar Mihaela a reusit sa scoata cheile din contact, desi soferul de la ziar a vrut sa se opuna. Atunci, diva a chemat politia. Ulterior, jurnalistii au spus ca Mihaela le-ar fi luat si distrus unele bunuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.