Actorul britanic Roger Moore, cunoscut in special pentru rolurile din "James Bond" si "The Saint", a finantat realizarea unui afis prin care aparatorii drepturilor animalelor militeaza impotriva fabricarii pateului de pasare, anunta AFP.
Parte a unei campanii derulate de organizatia neguvernamentala PETA, afisul a fost plasat in fata unui magazin de pe cea mai importanta artera comerciala din Londra, indemnand cumparatorii sa nu mai cumpere pateu de pasare. "Indoparea pasarilor este cruda, nu festiva", este sloganul ce insoteste imaginile socante de la fabricarea acestei delicatese, aflate pe afis, relateaza NewsIn.

In septembrie, Roger Moore i-a trimis o scrisoare directorului magazinului, in care ii solicita sa-i cumpere tot stocul de pateu de pasare, astfel incat acesta sa nu mai ajunga in galantare.

Implicarea actorului de 82 de ani in initiativele derulate de PETA urmeaza unei lungi perioade in care acesta s-a remarcat in campanii cu caracter umanitar. Roger Moore a succedat-o pe Audrey Hepburn in functia de ambasador UNICEF al bunavointei, iar actiunile sale s-au bucurat de recunoastere la cel mai inalt nivel, inclusiv prin titluri acordate de Casa Regala Britanica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.