Bianca Dragusan a aflat recent ca fostul iubit a inselat-o timp de un an cu cea mai buna prietena a ei.
Devenita celebra peste noapte datorita relatiei sale cu designerul Catalin Botezatu, Bianca Dragusanu a starnit gelozia fostului ei iubit, Nicu, care i-a trimis patru inregistrari video in care facea sex oral cu amica ei, Andreea.

"Este incredibil! Mi-am vazut fostul iubit facand sex oral si normal cu prietena mea cea mai buna!"
, a dezvaluit asistenta lui Dan Capatos, la emisiunea "Rai da' buni" de la Antena 2. Ranita in orgoliu, blonda a sters filmuletele cu pricina si a rupt imediat relatiile cu cei doi.

"M-am certat definitiv cu Andreea. Eu chiar am avut incredere in ea, chiar pot spune ca am iubit-o. In schimb, ea, cand plecam la Bucuresti, intretinea relatii sexuale cu prietenul meu, in apartamentul meu, in care locuiam toti trei. I-am spus Andreei ca stiu tot. Mai grav este ca ea nu are nici o remuscare, ba mi-au spus alte prietene ale ei ca s-a simtit flatata ca am facut-o celebra cu ocazia asta. Cat despre Nicu, ma suna disperat si imi da mesaje sa-l iert si sa ne impacam", a declarat Bianca pentru Click!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.