Cantareata americana Beyonce a castigat, aseara, cele mai multe trofee la ceremonia MTV Europe Music Awards 2009, care a avut loc la Berlin.
Beyonce si-a mai adaugat in palmares trei dintre cele mai ravnite trofee EMA: "Cea mai buna melodie" la piesa "Halo", "Cea mai buna artista" si "Cel mai bun videoclip" la piesa Single Ladies, pentru care i-a multumit sotului ei, Jay-Z, ca “in sfarsit i-a pus verigheta pe deget”, scrie DailyMail.

De asemenea, cantareata a oferit si un show de exceptie pe scena EMA, interpretand intr-o maniera foarte sexy piesa 'Sweet Dreams'.

Nici Jay-Z nu a plecat acasa cu mana goala, rapperu-ul primind trofeul pentru "Cel mai bun artist urban".

Gala MTV Europe Music Awards de anul acesta a celebrat 20 de ani de la caderea Zidului Berlinului, iar gazda showl-ului, Katy Perry a fost o adevarata senzatie prin cele 12 tinute, inspirate din musical-ul Cabaret, ce isi plaseaza actiunea in Berlinul anilor 1930.

Aseara Berlinul, orasul in care a avut loc prima gala MTV Europe Music Awards, in 1994, a avut ocazia sa gazduiasca si un concert gratuit oferit de irlandezii de la U2, care au castigat si premiul pentru Best Live Act.

Castigatorii MTV Europe Music Awards 2009:

Cea mai buna melodie
- Beyonce pentru "Halo"

Cel mai bun live - U2

Cel mai bun grup - Tokio Hotel

Cea mai buna reprezentatie new-entry - Lady Gaga

Cea mai buna Artista - Beyonce

Cel mai bun artist - Eminem

Cel mai bun urban
- Jay-Z

Cel mai bun rock- Green Day

Cel mai bun alternativ
- Placebo

Cel mai bun videoclip - Beyonce

Cel mai bun artist push - Pixie Lott

Cea mai buna Reprezentatie din lume
- Linkin Park

Cea mai buna Reprezentatie Europeana
- maNga (Turcia)


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.