Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 l-au trimis vineri in judecata pe creatorul de moda "Dyandy", Danut Parvan, pentru proxentism in forma agravanta, avand in vedere faptul ca una dintre victimele sale era minora.
Creatorul de moda Danut Parvan a fost arestat pe 13 august, de catre magistratii Judecatoriei Sectorului 1, dupa ce politistii si procurorii bucuresteni au strans probe care arata ca acesta avea un bordel, in care filma partidele de amor ale clientilor, relateaza NewsIn.

Alaturi de creatorul de moda "Dyandy" au fost prezentate judecatorilor si doua dintre prostituatele pe care acuzatul le punea la dispozitia clientilor. Parvan a fost acuzat in mai multe randuri pe motiv ca ar patrona un bordel sub forma unui salon de masaj in centrul Capitalei, acuzatiile fiind confirmate cand politistii au descins pe strada doctor Felix, in imobilul de la numarul 72, unde functiona Salonul "Sexy Land".

Din verificarile anchetatorilor a reiesit ca imobilul transformat in salon de masaj erotic nu ii apartine lui "Dyandy" Danut Parvan, ci unei persoane cu care se judeca.

La judecarea recursului impotriva arestarii preventive, Parvan a declarat ca sufera de hepatita C, de la 15 ani, pe care o trateaza cu interferon,dar si ca, din cauza pastilelor, lucrurile i-au scapat de sub control, astfel ca nu s-a mai putut ocupa de salonul de masaj erotic al carui patron era.

"Fetele faceau ce voiau", a mai spus Danut Parvan, lasand sa se inteleaga faptul ca el nu mai era la curent cu ce se petrecea la salonul de masaj erotic.

Avocatul lui Dyandy, Cristian Ene, a sustinut in fata magistratilor ca hepatita C netratata corespunzator duce la ciroza si, ulterior, la moarte. Astfel, clientul sau nu poate suporta regimul de detentie. Acesta a cerut revocarea masurii preventive si inlocuirea arestarii cu interdictia de a parasi tara.

VIDEO: Bordel deghizat in casa de moda


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.