La o luna dupa operatia de anevrism, cantareata se simte foarte bine si a decis sa se angajeze.
Elena Carstea si-a gasit un loc de munca pentru cunoscutul producator de parfumuri Chanel. "Sunt foarte fericita. Ma simt excelent, iar de marti am inceput sa merg la serviciu. Lucrez pentru Chanel, ca si consilier de frumusete, in jur de 8 ore pe saptamana, la magazinul Nordstrom din cadrul Wellington Green Mall, cel mai mare din Palm Beach. Am un salariu fix, sunt platita cu 17 dolari pe ora si beneficiez si de un comision din vanzari de 3%", a declarat Elena, in exclusivitate, pentru Click!

Cantareata spune ca a avut noroc sa gaseasca acest job, mai ales acum in perioada de criza. "Am gasit un anunt pe Internet si i-am contactat. M-au chemat la interviu dupa cateva zile. Mi-au pus cateva intrebari, dupa care m-au anuntat ca slujba este a mea. Sincer, am avut noroc, pentru ca in aceasta perioada dificila din punct de vedere economic, este foarte greu sa gasesti un loc de munca. Sunt foarte fericita ca l-am obtinut si mai am si eu ocazia sa interactionez cu alti oameni. Imi place foarte mult ceea ce fac si este o metoda excelenta de a-mi petrece timpul", a mai spus vedeta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.