PTC, Consiliul Parintilor din Televiziune ameninta cu o amenda usturatoare serialul hit "Gossip Girl", in cazul in care canalul CW se va decide sa ii dea lunea asta mana libera la... libertinaj.
In timp ce televiziunea e pusa la zid de moralisti, fanii impatimiti si curiosii deopotriva numara orele pana la mirobolanta scena a sexului in trei, promisa de “surse de incredere” prin toate colturile Internetului. Scandalul a fost declansat de zvonurile acestui ménage-à-trois la care se vor deda personajele din “GG” in urmatorul episod, potrivit Kudika.

Era o vreme cand conceptul de TGIF – “Thank Goodness It’s Friday” – ii imbucura pe fanii televiziunii americane, care se adunau laolalta pentru transmisiunea saptamanala a unor seriale cuminti, numai bune de vazut in familie. Acum insa, navigam prin timpuri tulburi si fara busola morala, iar exclamatia de pe buzele tuturor s-a schimbat in cu totul alt acronim: OMFG – “Oh My F*cking God”. Acest slogan promotional apartine serialului “Gossip Girl”, un soap pentru adolescenti care atrage in fiecare luni milioane de spectatori loiali in fata micilor ecrane.

Fidelitatea lor a fost cultivata de-a lungul celor doua sezoane ale dramediei de succes, iar al treilea sezon, aflat la episodul 9, promite sa respecte reteta care i-a facut celebri pe actorii din rolurile principale. O reteta pe care PTC-ul o condamna drept daunatoare. Mult mai preocupati de culmile notorietatii decat de mijloacele cu care o ating, producatorii serialului “GG” “arata cu regularitate personaje adolescente angajate intr-un comportament sexual promiscuu si scapand basma curata”, afirma presedintele PTC, Tim Winter.

Ca si cum asta n-ar fi destul de rau, continua acesta, “acum vreti sa fiti responsabili si pentru stabilirea unui precedent, a unei asteptari ca adolescentii sa comita fapte pana acum asociate in primul rand cu filmele pornografice?” Ce ne este clar apropo de toate aceste acuzatii, carora canalul CW nu a catadicsit sa le raspunda, este ca ele nu fac decat sa garanteze audiente fulminante.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.