Piesa "Hamlet" cu Jude Law in rolul principal, pusa in scena la Wyndham Theatre din Londra si jucata, ulterior, si in SUA, pe Broadway, si-a recuperat in mai putin de trei luni investitiile de 1,5 millioane de lire sterline, potrivit presei britanice.
Premiera londoneza a spectacolului a avut loc pe 3 iunie, dupa care, din 6 octombrie, "Hamlet"-ul cu Law si-a inceput seria de reprezentantii pentru publicul american.

Spectacolele cu casa inchisa de la Wyndham Theatre au fost urmate de un succes comparabil pe Broadway, ceea ce a facilitat recuperarea rapida a investitiilor in spectacol, din vanzarea de bilete, scrie NewsIn.

Succesul la public a fost insotit de recenzii generoase din partea criticilor, majoritatea apreciind revenirea lui Law pe Broadway, dupa 14 ani.

"Law si-a apropiat rolul Hamlet cu multa concentrare, determinare si un nivel al adrenalinei comparabil cu cel al unui atlet participant la Olimpiada", suna una dintre acestea, venita de la Ben Brantley, critic de teatru la New York Times.

In varsta de 36 de ani, Jude Law este unul dintre cei mai cunoscuti actori britanici care au facut cariera la Hollywood in ultimii ani. Are in palmares doua nominalizari la Oscar, pentru rolurile din "The Talented Mr. Ripley" si "Cold Mountain", iar filmografia sa mai include titluri de referinta precum "Gattaca", "Enemy at the Gates" si "Road to Perdition".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.