Actorul britanic va interpreta rolul lui Ernest Hemingway intr-un film biografic dedicat marelui scriitor american, regizat de Andy Garcia
Scenariul filmului, scris de asemenea de Garcia, se centreaza pe prietenia scriitorului cu navigatorul Gregorio Fuentes, cel care l-a inspirat pe Hemingway sa scrie una dintre cele mai cunoscute carti ale sale, "Batranul si marea", rasplatita cu premiul Pulitzer in 1952.

Pentru distributie, a mai confirma actrita Annette Benning, care va juca rolul celei de-a treia sotii a lui Hemingway, potrivit NewsIn.

In varsta de 71 de ani, Anthony Hopkins se bucara de alte doua roluri memorabile in filme biografice, cu interpretarea lui Richard Nixon si Pablo Picasso. Actorul are in palmares un Oscar, castigat in 1992 pentru prestatia din "The Silence of the Lambs", si alte trei nominalizari la prestigioasa distinctie acordata de Academia Americana de Film.




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.