Nemultumirea fetelor de la Bambi, care au fost pagubite cu 20.000 de euro de catre impresarul Florin Petrescu, alias Axinte, a dat curaj si altor artisti patiti sa vorbeasca.
Printre acestia se numara si Elena Gheorghe careia impresarul ii datoreaza, potrivit surselor din showbiz, nici mai mult, nici mai putin de 30.000 de euro. Se pare ca Axinte a mizat pe decent artistei fara a se astepta ca adevarul va iesi la iveala.

“Nu vreau sa comentez prea mult pentru ca sunt o tipa cu bun-simt si sper ca aceste probleme se vor rezolva pe cale amiabila. Este adevarat ca ne este dator de ceva timp. Oricum, in momentul in care am vazut cum stau lucrurile am sistat colaborarea cu el. Nu e o situatie placuta pentru ca eu mi-am platit datoriile fata de colaboratorii mei si impozitele la stat, desi nu mi-am incasat banii”,
a marturisit, pentru Cancan, Elena.

Si trupa Fara Zahar are are de recuperat aproape 4.000 de euro de la Axinte, de la Revelionul trecut.

“A fost o colaborare episodica, dar nefericita. A trecut un an si nu ne-am vazut banii. Avem facturi taiate si ne-am achitat impozitele pentru ele, banii, insa, nu i-am vazut. Acum inteleg de ce a incercat sa ne convinga sa incasam onorariul la negru, fara facture”, a declarat Bobby de la Fara Zahar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.