Actorii americani Alec Baldwin si Steve Martin au fost alesi sa prezinte gala premiilor Oscar 2010, care va avea loc pe 7 martie, la Kodak Theatre din Los Angeles, anunta BBC.
Martin este familiarizat cu aceasta postura, dupa ce a mai fost amfitrion la acordarea premiilor Academiei Americane de Film in 2001 si 2003, in timp ce pentru Baldwin, nominalizat la Oscar in 2004 pentru rolul din "The Cooler", prezentarea ceremoniei va fi o premiera, scrie NewsIn.

"Ideea ca gala sa fie prezentata de doi actori este parte integranta a show-ului pregatit pentru 2010. In plus, cei doi alesi se adora unul pe celalalt", a declarat Adam Shankman, co-producator al spectacolului pregatit pentru 2010.

Editia 2010 a celor mai importante distinctii din cinematografie, a 82-a din istorie, va fi prima, din 1987 incoace, a carei festivitate de premiere va aduce pe scena mai mult de un prezentator. In 1987, gala a fost prezentata de nu mai putin de trei actori, respectiv Chevy Chase, Goldie Hawn si Paul Hogan. Anul trecut, gazda galei a fost starul australian Hugh Jackman.

Nominalizarile pentru premiile Oscar de anul viitor vor fi anuntate pe 2 februarie, la categoria Cel mai bun film al anului urmand ca concureze, de la aceasta editie, 10 pelicule, in loc de cinci.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.