Andreea Marin si Cove isi iau vancanta. Asa ca ascultatorii emisiunii "Zambeste, cineva te iubeste" vor trebui sa astepte pana la toamna pentru a-i asculta pe cei doi.

Dar vacanta va incepe abia dupa ce Zana surprizelor, impreuna cu asistentul ei, si cu invitatul permanent, Cristian Tudor Popescu, vor mai da cateva raspunsuri la probleme spinoase si vor indeplini visul unei tinere. Vineri, ultima emisiune realizata inainte de pauza, Lavinia Cristina Silaghi ii va intalni pe cei trei membri ai trupei 3rei Sud Est. Lavinia, care sufera de un grav handicap, nu poate vedea: i-a scris Andreei pe mail ca cea mai mare dorinta a ei este sa-i cunoasca pe cei pe care ii admira foarte mult. Si, chiar daca se afla in turneu, cei trei cantareti ii vor face pe plac.

VACANTA? IMEDIAT!

Andreea nu va intra in vacanta chiar imediat. Ea, impreuna cu sora sa, Cristina, va filma un clip publicitar pentru firma de cosmetice a carei imagine este. Apoi are de gand sa se rupa de grijile cotidiene tocmai in SUA.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.