Curtea Veche Publishing a dat startul unui proiect amplu: o colectie de carti de bucate, cu peste 400 de retete nou-noute marca Jamie Oliver, volume care n-au mai fost publicate in Romania pana acum.
Proiectul se adreseaza atat gurmanzilor si celor interesati de mancarea sanatoasa, cat si persoanelor carora le pasa de arta de a trai bine. In fiecare vineri, timp de 20 de saptamani, veti avea la dispozitie 64 de pagini cu retetele lui Jamie, in volume cu copertele cartonate si cu hartie foarte asemanatoare celei folosite in editiile originale britanice, aleasa special pentru a ilustra principiile sustinute de Jamie: simplu si natural.

Jamie Oliver pare a nu mai avea nevoie de niciun fel de prezentare. A fost deseori numit Ministrul hranei sanatoase, ambasadorul unui stil de viata cat mai echilibrat sau “chef-ul care arata ca o vedeta rock, insa care gateste ca un inger”. Actiunile de promovare a unor obiceiuri alimentare sanatoase desfasurate in mare parte in Regatul Unit al Marii Britanii l-au facut cunoscut in intreaga lume. Tot el este cel care a reusit sa schimbe meniurile din cantinele scolilor londoneze, unde i-a invatat pe cei mici ca mancarea sanatoasa poate fi mai gustoasa decat junk food-ul cu care erau obisnuiti. Crezul lui Jamie este ca orice om poate ajunge sa pregateasca o cina delicioasa, chiar daca nu a fiert nici macar un ou in viata sa. De asemenea, a infiintat si continua sa fie implicat in organizatia de caritate Cheeky Chops, care ofera instruire si indrumare tinerilor cu dezavantaje, permitandu-le sa-si urmeze visurile si sa devina bucatari.

Mai multe detalii gasiti pe Kudika.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.