Daca v-ati intrbat pe unde isi petrece timpul Keo in ultima vreme, va spunem noi: in studio! Artistul unde lucreaza intens la urmatorul single si la un nou album, ce va fi lansat in curand.
In urma cu cateva zile, lui Keo i s-a alaturat si bunul sau prieten Yorgos Bernardos, unul dintre cei mai de succes compozitori din Franta (Le Roi Soleil, Jennifer, Totally Spies).

Keo nu se afla la prima colaborare cu producatorul de origine greaca, cei doi lucrand impreuna la inceputul carierei lui Keo la hiturile “Azi vii maine pleci”, “Daca-as putea sa zbor” si "In ochii tai".

“Intotdeauna am colaborat bine cu Yorgos pentru ca impartasim aceleasi idei in materie de muzica si suntem pe aceeasi lungime de unda. Urmeaza sa ne petrecem cateva zile impreuna, timp in care vom definitiva urmatorul meu single”
a adaugat Keo.

“Pentru mine este o placere de fiecare data sa revin in Romania desi, din pacate, niciodata n-am avut ocazia sa raman mai mult de cateva zile. Ceea ce am remarcat la fiecare vizita sunt femeile extrem de frumoase si mancarea foarte gustoasa... Mancarea seamana cu cea greceasca, dar clar aveti aici femei mai sexy decat in Grecia sau chiar Franta!”
a declarat Yogos.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.