La terasa Bamboo a avut loc miercuri seara o prezentare de moda semnata Polo Garage si de costume de baie Jolidon, cea de-a doua prezentare dupa incendiul care a mistuit in intregime clubul de fite. Maestrul de ceremonii a fost Mihai Morar de la Radio 21, care a venit insotit de iubita lui, Daciana Sarbu. Inainte de prezentare cei doi au luat masa impreuna, s-au sarutat tandru si s-au lasat pozati de fotoreporteri.

Printre manechinele care au defilat printre mese s-au evidentiat Alina Gheorghe, castigatoarea titlului Miss Bikini World Models de anul acesta, si Nicoleta Luciu, urmarita cu atentie de noul ei prieten de la o masa mai retrasa. Interesant ca la aceasta prezentare e ca fosta iubita a lui Dinu Maxer nu a prestat in costum de baie, fapt care a lasat loc de comentarii cum ca nu ar fi facut fata concurentei reprezentate de generatia tanara manechine, condusa cu brio de Alina, care a demonstrat pe deplin ca si-a castigat titlul mondial corect.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.