Cel mai nou film american cu privire la un cataclism mondial a fost realizat cu un buget de 260 de milioane de dolari si va fi lansat in Romania pe 13 noiembrie, in aceeasi zi cu premiera din Statele Unite
Intitulata "2012", pelicula SF prezinta in distributie nume importante de la Hollywood, precum John Cusack, Woody Harrelson, Danny Glover si Oliver Platt, anunta imdb.com.

Scenariul si regia filmului ii apartin cineastului german Roland Emmerich, al carui nume este legat de megaproductii de succes, printre care "Independence Day" (1996), "Godzilla" (1998), "The Patriot (2000)" si "The Day After Tomorrow" (2004), potrivit NewsIn.

Construit ca SF, cu accente de thriller, "2012" imagineaza un cataclism mondial a carui consecinta este, invariabil, lupta pentru supravietuire. O parte importanta din bugetul filmului a fost investita in efectele speciale.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.