Dupa ce l-a cunoscut pe Leonard Doroftei, care intre timp i-a devenit prieten, Angel Popescu l-a intalnit si pe Dan Bursuc, un alt personaj parodiat de actor in emisiunea "Mondenii Show".
“Ne-am intalnit intr-unul dintre restaurantele bucurestene. Dan Bursuc era si el la masa cu prietenii si cand m-a vazut a venit la mine si m-a intrebat “Ce faci domnule Bursuc?”. “Bine, multumesc”, i-am raspuns zambind. Am stat putin de vorba si s-a dovedit a fi un om cu simtul umorului. “Avem o parte din “Mondenii” alaturi de noi”, le-a spus cantaretul prietenilor sai. Cand m-am prezentat ca Angel Popescu, m-a corectat si a exclamat, spre amuzamentul mesenilor, “Ba pardon, Dan Bursuc!”. Mi-a marturisit ca urmareste “Mondenii Show” si ii place emisiunea. Cat despre personajul “Dan Bursuc”, a tinut sa mentioneze ca are o palarie cam mare, dar este foarte amuzant”, povesteste Angel despre intalnirea care a avut loc in urma cu doua saptamani.

Dintre cei pe care ii parodiaza, “Mondenii” i-au cunoscut personal pe Virgil Iantu, Mihaela Radulescu si Oana Zavoranu, care au fost invitati speciali in emisiune, Ramona Badescu si Banel Nicolita, alaturi de care au filmat cateva spoturi publicitare, si, nu in ultimul rand, Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu, care i-au invitat la cina, la ei acasa.

Toate aceste vedete au dovedit ca au simtul umorului si s-au declarat fani ai emisiunii “Mondenii Show”, de la Prima TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.