Documentarul "This Is It", care face o reconstituire a spectacolului pe care Michael Jackson ar fi trebuit sa il sustina la Londra, este noul lider al box office-ului din SUA, cu incasari de 21,3 de milioane de dolari in weekend, potrivit Internet Movie Data Base.
Pelicula il arata pe regele muzicii pop asa cum fanii si-au dorit intotdeauna sa il vada: muncitor, generos, cateodata nostim si, bineinteles talentat, scrie NewsIn.

La 50 de ani, vocea si gambele lui Mickael Jackson erau intacte, chiar daca "magia" montajului nu va indeparta niciodata indoielile asupra starii reale de sanatate a cantaretului in lunile care au precedat moartea lui, pe 25 iunie, la Los Angeles, in urma unei supradoze de medicamente.

Succesiunea de tablouri muzicale si de melodii, ritmate de scurtele interventii ale coristilor, dansatorilor si tehnicienilor, demonstreaza ca Mickael si-a dorit o revenire in forta.

Urmatoarele locuri in box office-ul american sunt ocupate de pelicula horror "Paranormal Activity", produsa cu un buget de doar 11.000 de dolari, care a strans 16,5 milione de dolari, si de triller-ul "Law abiding citizen" cu Jamie Foxx si Gerard Butler, cu incasari de doar 7,3 miloane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.