Trupa irlandeza Boyzone va inregistra un nou album, in memoria cantaretului Stephen Gately, decedat la inceputul lunii octombrie, la varsta de 33 de ani, au anuntat membrii grupului.
Stephen Gately a decedat din cauza unui edem pulmonar sever, pe 10 octombrie, in casa sa de vacanta de pe insula Mallorca, potrivit autoritatilor spaniole. "Vom face un urmator album pentru Stephen. Avem cateva melodii cu vocea sa, ceea ce e un mare noroc", a explicat Ronan Keating, membru al trupei Boyzone, relateaza AFP.

"Ii multumim lui Dumnezeu ca inca avem asta. E cu adevarat important pentru noi sa stim ca fanii vor aprecia de asemenea acest lucru", a adaugat acesta.

Stephen Gately, nascut la Dublin, a facut parte din trupa Boyzone, un grup de baieti format in 1993, care a cunoscut un mare succes in randul adolescentilor. Membrii grupului s-au despartit in 2000, urmand a se reunit in 2007.

Dupa reunire, trupa nu a mai reusit sa umple stadioanele, in ciuda distribuirii de bilete gratuite, insa au in vedere lansarea unui album in 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.