Actorul britanic Anthony Hopkins, in varsta de 72 de ani, se va alatura echipei peliculei "Thor", bazata pe benzile desenate omonime ale Marvel, film in care va juca rolul lui Odin, zeul zeilor din mitologia nordica, tatal supereroului Thor, potrivit presei internationale.
Regizorul Kenneth Branagh intentioneaza sa inceapa filmarile in ianuarie 2010. Anthony Hopkins va da viata zeului zeilor din mitologia nordica, care in benzile desenate de Marvel este tatal supereroului Thor, interpretat de actorul Chris Hemsworth, dar si al personajului negativ al filmului, crudul Loki (Tom Hiddleston), potriviti NewsIn.

Acestui trio de actori se va alatura Natalie Portman, care va da viata lui Joe Foster, iubita eroului.

Scenariul peliculei, o poveste fantastica presarata cu scene de actiune si suspans, prezinta aventurile unui student la medicina care descopera ca are puteri asemanatoare cu cele ale zeului tunetului la nordici - Thor.

Filmarile productiei vor incepe in ianuarie 2010, iar premiera filmului este programata pentru mai 2011.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.