Zvonuri potrivit carora o poza sustrasa de la autopsia megastarului s-ar afla in posesia unui comerciant a pus pe jar presa internationala.
Publicatia Daily Beast a fost informata de catre un agent de presa ca o poza facuta pe ascuns de un martor al autopsiei urmeaza a fi vanduta si facuta publica in Los Angeles.

Cercetarile jurnalistilor au descoperit faptul ca un patron de restaurant din Los Angeles are o copie a imaginii, pe telefon, pe care a aratat-o mai multor prieteni si chiar anumitor reprezentanti mass-media. Acesta sustine ca i-a fost data de catre un bun prieten, cu o functie importanta in poitie.

Persoanele care au vazut aceasta poza sustin ca este in cea mai buna stare, insa de-a dreptul socanta: "Era chiar Michael, intins pe masa de autopsie. I se vede doar fata, curatat de orice machiaj, avea ochii deschisi iar in cap era ras. Buzele erau mari si umflate iar pe obrazul stang se vedea o cicatrice, de obicei ascunsa de machiaj".

Jurnalistii nu au insa o dovada clara ca detinatorul a vandut poza, iar marile tabloide britanice, precum The Sun sau Daily Mail au refuzat sa comenteze pe margine acestui subiect. Surse off the record sustin insa ca drepturile de publicare a pozei ar depasi un milion de dolari.

Cat despre persoana in a carei posesie se afla fotografia, nu ar trebui sa se gandeasca la pensionare, pentru ca, daca poza este intr-adevar reala, autoritatile ar avea un cuvant greu de spus.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.