Madonna a izbucnit in lacrimi pentru prima oara in public dupa ce a fost numita "Dumnezeu" de orfanii de la o institutie de stat din Malawi.
Vizita emotionanta a celei supranumite regina muzicii pop a venit in timpul turului tarii de bastina a fiului si a fiicei sale adoptive, unde se afla pentru a deschide o scoala de fete, potrivit Metro.

Cantareata, considerata pana acum rece si distanta, ar fi izbucnit in lacrimi cand s-a intors la Centru de copii din Mchinji, locul in care l-a vazut pentru prima oara pe fiul sau, David Banda.

Vedeta a ramas uluita cand unul dintre orfani i-a spus ca este "Dumnezeu". "Unde am fi fara tine", a intrebat-o micutul. Unul dintre martorii de la eveniment a explicat ca in acel moment interpretei in varsta de 51 de ani i-au dat lacrimile.

Cantareata i-a salvat pe David si Mercy, amandoi in varsta de patru ani, din Malawi. Totusi, potrivit Ziua, cei doi au uitat cu tot limba nativa Chichewa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.