Sora lui Kyle a marturisit ca a fost nevoita sa apara nud in Plaboy, in 1995, pentru a face rost de bani. Cantareata a recunoscut ca mandria nu i-a permis sa-i ceara ajutorul surorii sale, deja cunoscuta in toata lumea la acea vreme
Cantareata in varsta de 38 de ani a cedat in fata lui Piers Morgan, vorbind in emisiunea acestuia despre momentele de cumpana din viata sa. Unul dintre acestea l-a constituit decizia de a poza nud pentru Playboy, in anul 1995, cand avea datorii de peste 150.000 lire sterline.

"Parintii mei nu au fost de acord; tatal meu imi spunea ca decizia ma va urmari toata viata si nu o voi putea schimba. Kylie stia de asemenea de ce fac asta, dar nu am putut sa-i cer ajutorul, nu am vrut sa recunosc faptul ca aveam probleme", a marturisit vedeta intr-un interviu emotionant, relateaza DailyMail.

Cu toate acestea, Dannii nu regreta ceea ce a facut, ba chiar se simte usurata acum ca oamenii stiu adevaratul motiv pentru care a pozat nud. Aparitia lui Dannii a ramas legendara si pentru Playboy, in conditiile in care publicatia a inregistrat cu acea ocazie cele mai mari vanzari, editia fiind reeditata.

Dannii si-a adus aminte cu emotie si despre batalia purtata de sora ei cu cancerul, in 2005: "Toata lumea o iubeste pe Kylie si toti isi doreau sa fie bine, insa ca membru al familiei situatia a fost tragica", a povestit Dannii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.