"Scorpia de la Izvorani" l-a scos din minti pe Ovidiu Dumitru, care a decis sa demisioneze la scurt timp de la angajare
"Aceste zile au fost un stres continuu pentru mine. Nu m-am putut acomoda cu locul de munca pentru ca si atunci cand eram liber eram stresat. Pana la urma eu am vrut sa lucrez pentru domnul Irinel, nu pentru sotia sa. Monica nu m-a jignit, insa este foarte fitoasa. Orice om mai are fite, dar cred ca pe ale ei nu le poate suporta nimeni", a declarat Ovidiu Dumitru, miercuri, in emisiunea Acces Direct de la Antena 1, scrie Libertatea.

Insa Ovidiu nu este singura persoana care se plange de pretentiile Monicai. Probleme cu sotia lui Irinel au avut si ceilalti doi soferi, acestia renuntand la slujba de asemenea. Adrian Filote, fostul sofer al Monicai Columbeanu, s-a plans la randul sau de comportamentul vedetei:
"Eram cu Monica in masina, vorbeam la telefon si am gresit o strada. Imediat, ea mi-a smuls telefonul de la ureche si mi-a dat cu el in cap. Atunci am oprit masina si am lasat-o acolo".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.