Trupa irlandeza U2 va concerta gratuit, pe 5 noiembrie, in fata portii Brandenburg din capitala Germaniei, pentru a celebra implinirea a 20 de ani de la caderea zidului Berlinului, pe 9 noiembrie 1989, potrivit presei spaniole.
In 1990, la un an de la caderea zidului Berlinului, U2 s-a stabilit temporar in capitala germana, unde a inregistrat albumul "Achtung Baby" la studiourile Hansa, in apropierea Zidului. "Va fi emotionant sa cantam aici, la aproape 20 de ani de la caderea Zidului", a declarat managerul trupei irlandeze, Paul McGuinness, potrivit NewsIn.

Biletele pentru spectacol vor fi disponibile, fara bani, pe site-ul U2, incepand de miercuri.

Trupa new-wave U2, infiintata in 1978, este formata din Bono Vox (vocalist si chitara), The Edge (chitara, clape si voce), Adam Clayton (chitara bas) si Larry Mullen Jr. (tobe si percutie). In 30 de ani de activitate, U2 a vandut peste 140 de milioane de albume si a castigat 22 de premii Grammy. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numara "Pride (In the Name of Love)", "Desire", "One" si "With or Without You". Album U2 "The Joshua Tree" este considerat de multi specialisti drept cel mai bun din lume al anilor '80.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.